Duineveld
Noordwijk
aan
Zee
Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Vrijstaande villa

Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Gevel strand

Jacqueline BlauwWit De Yong Blouse In 'janine' 80Nnwvm

Gevel duin

Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Met ruim 200 m2 woonoppervlakte, inclusief garage, zijn deze vrijstaande villa’s verreweg het ruimst. En die ruimte wordt goed benut. Wat dacht u bijvoorbeeld van vijf slaapkamers, twee luxe badkamers en een evenzo ruime eetkeuken. De unieke gevelontwerpen geven deze woningen extra statuur, net als de statige entree met kleine vide en de bijzonder ontworpen trap. Rondom de woning is eveneens volop ruimte. Zo beschikt u over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een riante achtertuin. Heerlijk, zo’n riante kavel.

Hier vind u alle woning specifieke informatie, zoals o.a. verkooptekeningen, technische omschrijving en uitvoeringsniveau woning.

Nyc In Fashion Broadway Grijs Shirt 'gina' sQCtrdh

Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Vrijstaande villa – gevel duinIn Tailor Tom Shirt Tom Donkergrijs Tailor kuiwZOPXTl


ComfortBlazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Woningindeling Comfort bestaat standaard uit een ruime eetkeuken. Daarnaast kunt u kiezen uit talloze andere opties. Zo heeft u verschillende uitbouwmogelijkheden, al dan niet voorzien van een dakterras, en een ‘extra large’ erker aan de zijgevel. Wilt u een afzonderlijke speel- of werkkamer, of voegt u liever twee slaapkamers samen? Het kan allemaal. Ook een derde badkamer op de verdieping en een badkamer en suite behoren tot de mogelijkheden.


Deluxe

In The Brain' Tussenjas Fucks 'cocaine Naketano Donkerblauw 4Lj35RAqc

Kiest u voor  woningindeling  Deluxe, dan kiest u standaard voor een ruime eetkeuken en een werkkamer op de begane grond. Op de verdieping beschikt u over een derde badkamer en een badkamer en suite. Aan ruimte heeft u bij deze indeling geen gebrek, met op twee plaatsen een uitbouw, waarvan één voorzien van een dakterras. En dat is nog niet alles. U kunt als extra optie ook kiezen voor een grote uitbouw van drie meter, een ‘extra large’ erker ter plaatse van de zijgevel en een zijuitbouw over de volledige hoogte. Heeft u (klein)kinderen? Denk dan eens  aan een speelkamer. Voor de ultieme ruimtebeleving kiest u voor een dakkapel op de overloop of het samenvoegen van twee slaapkamers.

Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34


Supreme

Supreme is verreweg de meest uitgebreide woningindeling. Wat dacht u van een ruime eetkeuken, een uitbouw met dakterras en een zijuitbouw  over  de  volledige  hoogte?  Heeft u (klein)kinderen, dan wordt u vast blij van   de speelkamer en de derde badkamer op de verdieping. Bovendien geniet u van een heerlijke badkamer en suite. De dakkapel ter plaatse van de overloop zorgt voor veel licht en ruimte. Naast deze standaard opties kunt u tevens kiezen voor keuzeopties als een uitbouw van 1.8 meter, een uitbouw aan de voorzijde, een werkkamer en het samenvoegen van twee slaapkamers.

Alle hierboven getoonde plattegronden zijn een indicatie van dit woningtype

Schoudertas Fredsbruder In Fredsbruder Bloedrood Schoudertas Fredsbruder In Bloedrood Schoudertas In Schoudertas Fredsbruder Bloedrood In uK5FcT3l1J
In Outdoorjas Wolfskin NachtblauwLichtblauw 'turbulence' Jack jL3R4qc5AS