Seaside
Living
.
O'polo Marc Denim In Shirt LichtoranjePink c54L3RqAj
Seaside
Living
.
SeasideIn Broek Mamalicious In Broek Mamalicious Zwart eED29YWbHI
Living
.
In Groen Vila Vila GrijsJade Sweatshirt Sweatshirt E9IHYWD2
Seaside
Living
Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34 .
Duineveld
Noordwijk
aan
Zee
Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Vrijstaande villa

Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Gevel strand

Met ruim 200 m2 woonoppervlakte, inclusief garage, zijn deze vrijstaande villa’s verreweg het ruimst. En die ruimte wordt goed benut. Wat dacht u bijvoorbeeld van vijf slaapkamers, twee luxe badkamers en een evenzo ruime eetkeuken. De unieke gevelontwerpen geven deze woningen extra statuur, net als de statige entree met kleine vide en de bijzonder ontworpen trap. Rondom de woning is eveneens volop ruimte. Zo beschikt u over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een riante achtertuin. Heerlijk, zo’n riante kavel.

Hier vind u alle woning specifieke informatie, zoals o.a. verkooptekeningen, technische omschrijving en uitvoeringsniveau woning.

'denim Dress' In Mavi Blauw Blousejurk Denim 1uTKJc3Fl

'majo' Blue Kokerjurk Smoky Kaffe In NPXw8Okn0

Vrijstaande villa – gevel duin

Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Vrijstaande villa – gevel duinBeige Junarose Trui Junarose In Trui In 8wONn0mv


ComfortBlazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34

Woningindeling Comfort bestaat standaard uit een ruime eetkeuken. Daarnaast kunt u kiezen uit talloze andere opties. Zo heeft u verschillende uitbouwmogelijkheden, al dan niet voorzien van een dakterras, en een ‘extra large’ erker aan de zijgevel. Wilt u een afzonderlijke speel- of werkkamer, of voegt u liever twee slaapkamers samen? Het kan allemaal. Ook een derde badkamer op de verdieping en een badkamer en suite behoren tot de mogelijkheden.


Deluxe

Petrol Rood Shirt In NavyGroen Industries OkwX8n0P

Kiest u voor  woningindeling  Deluxe, dan kiest u standaard voor een ruime eetkeuken en een werkkamer op de begane grond. Op de verdieping beschikt u over een derde badkamer en een badkamer en suite. Aan ruimte heeft u bij deze indeling geen gebrek, met op twee plaatsen een uitbouw, waarvan één voorzien van een dakterras. En dat is nog niet alles. U kunt als extra optie ook kiezen voor een grote uitbouw van drie meter, een ‘extra large’ erker ter plaatse van de zijgevel en een zijuitbouw over de volledige hoogte. Heeft u (klein)kinderen? Denk dan eens  aan een speelkamer. Voor de ultieme ruimtebeleving kiest u voor een dakkapel op de overloop of het samenvoegen van twee slaapkamers.

Blazers Noisy Zwart s 'reka Noos' Blazer Long L May In 5LAjRqc34


Supreme

Supreme is verreweg de meest uitgebreide woningindeling. Wat dacht u van een ruime eetkeuken, een uitbouw met dakterras en een zijuitbouw  over  de  volledige  hoogte?  Heeft u (klein)kinderen, dan wordt u vast blij van   de speelkamer en de derde badkamer op de verdieping. Bovendien geniet u van een heerlijke badkamer en suite. De dakkapel ter plaatse van de overloop zorgt voor veel licht en ruimte. Naast deze standaard opties kunt u tevens kiezen voor keuzeopties als een uitbouw van 1.8 meter, een uitbouw aan de voorzijde, een werkkamer en het samenvoegen van twee slaapkamers.

Alle hierboven getoonde plattegronden zijn een indicatie van dit woningtype

Tapered' Raw Cargobroek G star Beige 3d In 'rovic H9WDeEbI2Y
'laptop BrokaatZwart Forvert Louis' Rugzak In Ifgyv7Yb6